onsdag den 14. april 2010

Charlottenburg

Charlottenburg og området omkring Charlottenburg, et af Berlins gamle velhaverkvarterer, er Berlins bedste sted.
Der er mange gode grunde til at besøge Berlin, som med sin nærhed gør byen til en oplagt weekend værdig. På en weekend må man vælge og vælge bydel. Det lader sig slet ikke gøre, at opleve Berlin på en weekend, der må adskillige weekender til, men når der nu skal vælges, - så vælg Charlottenburg.
Charlottenburg er spækket med spændende lokale restauranter, der om sommeren summer af liv med tid til afslapning og fordybelse og ofte tæt på de lokale. Området omkring Savigny Platz bugner med spændende restauranter, cafeer, barer, og forretninger og så ligger det i gåafstand til Berlins mest berømte forretningsgade Kurfürstendamm.

Af hoteller i området omkring Savigny Platz kan anbefales  hotel Aida i Knesebeckstrasse 29, midt imellem Savigny Platz og Kurfürstendamm. Her er s-banestation af samme navn.
Charlottenburg hotellet er beliggende i en smuk gammel bygning med stuklofter og kaminer. Her er 23 helt forskellige værelser og i tilknytning til restauranten er der en balkon ud mod Kurfürstendamm, hvor morgenmaden kan indtages. Balkonen er også fantastisk, hvis man vil nyde en drink og samtidig tage del i byen bankende puls.
I stueetagen er gourmetrestaurant med internationalt menukort, der kan tilfredsstille den mest krævne.