tirsdag den 20. juli 2010

Hedebølge i Berlin

Hedebølge i Berlin gør, at du skal tænke dig om en ekstra gang, før du sætter kursen mod byen, hvis du som de fleste i øjeblikket døjer med varmen. Hedebølge i Berlin gør, at berlinerne er på smeltepunktet, da temperaturen i den seneste tid har sneget sig langt over de 30 grader dagligt.
Berlin har meget asfalt og mange store bygningsværker, som gør, at de er med til at holde på varmen. Det føles som i en kogende gryde.
Folk, der arbejder i byen er ved at segne under hedebølgen og på en arbejdsplads, har chefen tilbudt de ansatte, at gå hjem, hvis de føler sig dårlige og ude af stand til at arbejde.


Berlin er en pragtfuld og meget spændende by, men vent med at sætte kursen mod den, før temperaturen er faldet til mere normale sommergrader. - Og tænk dig godt om, hvis du medbringer en hund ! Den tåler slet ikke al den varme, hverken i bilen eller på gadetur.
Jeg har selv prøvet, at gå med en hund i Berlin under hedebølge. Det var ikke morsomt. Hunden ville ikke drikke, så jeg måtte på apoteket efter en janetsprøjte. Med den sprøjtede jeg konstand vand ind i en lomme i hundens mund. - LAD VÆRE MED, AT GØRE DET EFTER ! Det er langt fra sikkert, det går godt under en hedebølge i Berlin.